Het vakantiehuis bestaat uit twee geschakelde gîtes, “Peggy” (6 personen) en “Kathy” (4 personen), op een eigen terrein van ca. 5900 m2, waarvan ca. 2700 m2 omheinde tuin met zwembad en jeu-de-boule banen.

“Gîte Peggy” biedt plaats aan 6 personen. Een gezellige ruime woonkamer met open haard, satelliet-tv/radio en draadloos internet. Gemeubileerde serre. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan één op de eerste etage. Toilet, badkamer met douche/ligbad en toilet en een ruime keuken voorzien van alle comfort.

Voor uitgebreide informatie klik op: “Gîte Peggy”

“Gîte Kathy” biedt plaats aan 4 personen. Een knusse woonkamer met houtkachel, satelliet-tv/radio en draadloos internet. Gemeubileerde serre. Er zijn 2 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een ruime keuken voorzien van alle comfort.

Voor uitgebreide informatie klik op: “Gîte Kathy”

Elke gîte heeft zijn eigen terrassen en beschikt over eigen tuinmeubilair, kinderstoel, kinderbedje (excl. bedlinnen), barbecue en drooglijn. Het zwembad is voor gezamenlijk gebruik, alsook het jeu-de-boules- en speelveld. Het zwembad is open van mei tot eind september. De omheinde, prachtige tuin biedt de hele dag volop schaduw- en zonmogelijkheden.